Pagina's

2012

zondag 18 maart 2012


In de prijzen!

Onze film 'waterkoud' won tijdens het Go Short Festival de prijs voor beste edit (Patrick Dorré), beste regie (Eric Steffens) en best use of character, namelijk ome Henk (Lammert Huizinga)! Daarnaast was onze film runner up voor de publieksprijs in groep A én runner up voor Beste Film. Wij zijn trots op dit resultaat en bedanken iedereen nogmaals die heeft bijgedragen aan de totstandkoming van deze film.

Team Kalashnikov.

Alle prijswinnaars vind je hier.


woensdag 14 maart 2012


Bekijk de trailer van onze film!


trailer Waterkoud - 48hfp nijmegen 2012 from PJ Film on Vimeo.


Kom waterkoud en andere 48 Hour films bekijken tijdens het Go Short festival in Nijmegen! Op zaterdag om 17.00 uur en op zondag om 12.30 uur. Groep A, team Kalashnikov. Mis het niet en bestel snel kaarten via de site van Go Short.

zondag 11 maart 2012


It's a wrap!

Het is gelukt! De film was op tijd af en ingeleverd en daarna hebben we met zijn allen het resultaat bekeken en heerlijke pizza's gegeten van Chipito Pizza Service.De dag van de edit

Missende shots opnemen, bloody pie eten, editen en een glimp opvangen van de edit...

vrijdag 9 maart 2012


Brainstorm

Het woord 'brainstorm' in associatie met horror... ik weet niet hoor...


We zijn begonnen!

Het is bekend: we gaan een horror maken met een zakdoek, de zin "vergeet je broer niet" en ome Henk en/of tante Hennie. Een horror! Bloeddonaties welkom op de Graafsedwarsstraat ;-)

De brainstorm is begonnen... ik hoor: kabouters, bloed aan de muur, kippenvel, hoofden legen (ik heb hier meteen een akelig beeld bij), brainstormkoning, wie HOUDT er van horror?

Wordt vervolgd...

Sponsored by...

Ook dit jaar weer van de partij om ons team te ondersteunen:

Jumbo supermarkt - Winssen

Portakal Toerisme
Café De Kroeg - Bottendaal
Chipito Pizza Service

Alan Market - Bottendaal

woensdag 15 februari 2012


48 Hour Film Project 2012!

Er komt weer een nieuw 48 Hour Film Project aan in Nijmegen en wel van 9 t/m 11 maart. Natuurlijk doen wij weer mee en hebben we jullie hulp daarbij nodig! Ben jij die onmisbare figurant? Weet je een waanzinnige filmlocatie? Breng jij ons die warme pan soep als we staan te blauwbekken op de set? Ben jij die spierbundel die de apparatuur helpt verslepen? Laat het ons weten als je denkt een bijdrage te kunnen leveren aan onze film!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten